Gaastra Aanbiedingen

Gaastra Aanbiedingen

Geplaatst op 10/02/2014 door | 0 reacties

Tot 50% korting

_______________

Geldig

Bekijk Sale

Collectie Gaastra truien en shirts met fikse korting.

Gaastra herenkleding is topkwaliteit op de nautische markt en staat garant voor authentieke en betrouwbare kleding. De Gaastra zomercollectie 2015 bestelt u nu ook gemakkelijk online in onze Gaastra Online Shop of in de Gaastra winkels by Suitable! Onze Gaastra collectie is leverbaar tot maat Gaastra 3XL.

Suitable biedt een collectie sportieve Gaastra casuals aan zoals: Gaastra truien, Gaastra polo’s, Gaastra overhemden en Gaastra jassen. Begonnen als een zeilmakerij in Sneek, in 1897, is het inmiddels uitgegroeid tot een functioneel nautisch sportswearmerk. Gaastra herenkleding staat bekend om de unieke mix van functionaliteit en design, die consequent wordt doorgevoerd in Gaastra Pro en Gaastra Sportswear.

Gaastra kleding

Gaastra Pro Shop is de complete professionele lijn, die via de meest geavanceerde technieken en materialen maximaal comfort en optimale bescherming biedt onder alle omstandigheden. Gaastra kleding herenGaastra Sportswear is de stoere en sportieve casual collectie, altijd sterk geïnspireerd op het rijke nautische erfgoed van Gaastra. Gaastra online bestellen gaat gemakkelijk en snel en is bovendien nog voordelig ook!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *